Op maandag 19 april hebben wij het verdrietige bericht gekregen dat onze oud voorzitter, René van der Rijst, zondagavond 18 april, thuis is overleden temidden van zijn geliefden. René was al enige tijd ernstig ziek. De laatste tijd ging het  eigenlijk redelijk goed met hem. Maar helaas traden er onlangs ernstige complicaties op, die niet meer te behandelen waren. René was een bevlogen, inspirerende, creatieve en warme collega. Jarenlang heeft hij zich actief ingezet voor Op Goed Gerucht.We gaan zijn aanwezigheid dan ook zeker missen.We wensen zijn vrouw en kinderen, familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. Moge hij rusten in de handen van de Eeuwige.

Jeannet van Doorn
Voorzitter Op Goed Gerucht

Lees hier het in Memoriam, dat verscheen in het Nederlands Dagblad van 27 april.

Lees hier het overlijdensbericht van de Protestantse Gemeente Haarlem.