Stuurgroep en redactie in gesprek over de toekomst van Op Goed Gerucht
Vorige week heeft de stuurgroep samen met de redactie nagedacht over de toekomst van Op Goed Gerucht. 
We waren het er wel over eens, na 20 jaar is een netwerk als OGG nog steeds zeer waardevol!
De studiedagen met ruimte voor verdieping en collegiale ontmoetingen, het blad Geruchten, het meepraten binnen de landelijke kerk, en het ondersteunen van Ruimzinnig pionieren zijn dingen die we in de toekomst willen blijven doen. 
Maar….na 20 jaar ligt er hier en daar ook wel wat stof op de dingen. Dat is logisch, als iets al zolang bestaat. Tijd dus om de boel weer een beetje op te poetsen. Als stuurgroep en redactie gaan we daar de komende tijd enthousiast mee aan de slag. 

Er is in ieder geval al een mooie nieuwe actuele website gemaakt. Die gaan we de komende tijd weer intensief gebruiken met o.a. blogs, verdiepende artikelen en andere informatie. Neem er dus af en toe een kijkje ;-).
Verder willen we ons opnieuw inzetten voor actuele en verdiepende studiedagen. Door in te gaan op actuele thema’s binnen kerk en maatschappij hopen we uit te komen bij vernieuwende theologie en theologen. Kernwoorden daarbij zijn ruimte, verdieping, humor, speelsheid, inspiratie en ontmoeting. 
We willen ook meer uitstralen wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen. In de hoop dat theologen ons netwerk weer wat meer weten te vinden en meedoen. 

Als redactie en stuurgroep gaan we hier weer enthousiast mee aan de slag!
Heb je zelf nog leuke ideeën, doe je iets wat je met anderen wilt delen, of heb je andere opmerkingen? 
Laat het ons dan weten via de mail.